EN | SV |

Aitoja elämyksiä yhdessä kokaten

Etsittekö päiväänne mukavaa yhdessä tekemistä, joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta?

Kokkikurssi on rento tapa pitää kokouksia, muistaa yhteistyökumppaneita tai viettää syntymäpäiviä ystävien ja sukulaisten kanssa.

Kokkikurssilla opitaan yhdessä keittiömestarin opastuksella avotulikokkailun taitoja samalla seurustellen ja viettäen rentoa aikaa työ- ja ystäväporukan kesken.

Avotuli kokkikurssilla valmistamme 3-5 ruokalajin menun ryhmissä aikakauden herkuista. Jokainen kokkikurssi huipentuu yhteiseen itse valmistettuun ateriaan.

 

Kurssin sisältö:

  • Opastus avotulella kokkaamisen tekniikoihin.
  • Lähiraaka-aineiden valinta ja valmistelu.
  • Useiden ruokalajien valmistus tulen äärellä.
  • Yhteinen ruokailu ja makuelämys kauniissa saaristoympäristössä.

Avotulikokkikurssi merenrannalla on todellinen elämys

Avotulikurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia kokkaamisen taidot perinteisellä ja tunnelmallisella tavalla.

Kurssin aikana valmistamme ruokia lähiraaka-aineista, ja keittiömestarimme opastaa sinua alusta loppuun.

Ruokalistamme suunnitellaan vuodenaikojen mukaan, jotta voimme hyödyntää parhaita saatavilla olevia raaka-aineita.

Kokkikurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian sekä paljon uusia oppeja.

Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä keittiömestarin opastuksella ja jokainen saa osallistua omien taitojensa mukaisesti. Opetus ja reseptit on mahdollista saada myös ruotsiksi ja englanniksi.

Paikka ja varaukset: Kurssi järjestetään Villa Apollon merenrantatiloissa Paraisilla, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Ota yhteyttä ja varaa oma kurssisi jo tänään!


 

Kokkikurssimme ohjaajana toimii keittiömestari Piia Helenius, joka on intohimoisesti omistautunut ruoanlaittoon ja opettamiseen.

Hänellä on vuosien kokemus sekä keittiön että opetuksen maailmasta, ja hänen kursseillaan osallistujat pääsevät kokemaan aidon ruoanlaiton ilon.

Helenius korostaa puhtaiden, lähellä tuotettujen raaka-aineiden käyttöä ja hänen johdollaan valmistetaan ruokia, joissa yhdistyvät perinteet ja moderni makumaailma.

Kurssit eivät ole pelkkää ruoanlaittoa – ne ovat tarinoita, oppeja ja unohtumattomia kokemuksia, jotka syntyvät yhdessä tekemisestä.

 

Tutustu myös näihin kursseihin

Villiyrttikurssi Sienikurssi

Opi tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään ruoaksi kelpaavia luonnonyrttejä. Kuulet:

  • miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä.
  • miten niitä kannattaa yhdistää ja mihin ruokiin
  • miten kasveja voi säilöä.
Alkaen 25 e / henkilö minimilaskutus 20 henkilöä

Avotulikokkikurssi

Kokkikurssi sisältää:

  • Ohjatun kokkikurssin avotulella valmistettavana merenrannalla
  • Reseptiikan
  • 3-ruokalajin menun
  • Menun nauttiminen
  • Menu valmistetaan aikakauden sadon mukaan lähi raaka-aineita käyttäen jokaiselle ryhmälle sopivaksi
alkaen 85 e / henkilö minimilaskutus 20 henkilöä

Karjalanpiirakka-kurssi

Karjalanpiirakkakurssin voit yhdistää mainiosti kokouspäivän muuhun antiin tai Tyky-päivän aktiviteetteihin. Kurssilla opitaan pulikan käyttö sekä täyttämään ja rypyttämään oikeaoppisesti perinteiset karjalanpiirakat. Lopuksi piirakat nautitaan suoraan uunista herkullisen munavoin kera.

alkaen 25 e / henkilö minimilaskutus 10 henkilöä

Kysy tarjousta kokkikursseista


Kokkikurssit sekä iltapäiväkerhot lapsille ja nuorille

Villa Apollon keittiömestari Piia Helenius opettaa lapsille ja nuorille leivontaa ja ruoanlaittoa myös eri kouluissa. Onko teillä tarvista iltapäivätoimintaan, jossa lapset oppisivat kokkaamaan itse alusta asti valmistaen? Kokkikouluissa valmistamme sekä suolaisia että makeita ruokia ja leivonnaisia. Kaikki herkut valmistamme puhtaista raaka-aineista ilman eineksiä. Kokkikoulussa lapset ja nuoret oppivat tunnistamaan ja käsittelemään eri raaka-aineita. Maustamaan ja valmistamaan ruokia sekä leipomaan suolaisia ja makeita leivonnaisia ja leipiä.

Tutustu myös näihin aktiviteetteihin

Katso

Saunomista

Katso

Maistelut


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland