Etsittekö mukavaa yhdessä tekemistä, joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta? Kokkikurssi on rento tapa pitää kokouksia, muistaa yhteistyökumppaneita tai viettää syntymäpäiviä ystävien ja sukulaisten kanssa. Avotuli kokkikurssilla valmistamme 3-5 ruokalajin menun ryhmissä aikakauden herkuista. Jokainen kokkikurssi huipentuu yhteiseen itse valmistettuun ateriaan.
Kokkikurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian sekä paljon uusia oppeja. Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokainen saa osallistua omien taitojensa mukaisesti. Opetus ja reseptit on mahdollista saada myös ruotsiksi ja englanniksi.
Villa Apollon keittiömestari Piia Helenius opettaa lapsille ja nuorille leivontaa ja ruoanlaittoa myös eri kouluissa. Onko teillä tarvista iltapäivätoimintaan, jossa lapset oppisivat kokkaamaan itse alusta asti valmistaen? Kokkikouluissa valmistamme sekä suolaisia että makeita ruokia ja leivonnaisia. Kaikki herkut valmistamme puhtaista raaka-aineista ilman eineksiä. Kokkikoulussa lapset ja nuoret oppivat tunnistamaan ja käsittelemään eri raaka-aineita. Maustamaan ja valmistamaan ruokia sekä leipomaan suolaisia ja makeita leivonnaisia ja leipiä.