EN | SV |

Aitoja elämyksiä yhdessä kokaten

Etsittekö mukavaa yhdessä tekemistä, joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta? Kokkikurssi on rento tapa pitää kokouksia, muistaa yhteistyökumppaneita tai viettää syntymäpäiviä ystävien ja sukulaisten kanssa. Avotuli kokkikurssilla valmistamme 3-5 ruokalajin menun ryhmissä aikakauden herkuista. Jokainen kokkikurssi huipentuu yhteiseen itse valmistettuun ateriaan.


Avotulikokkikurssi merenrannalla on todellinen elämys

Kokkikurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian sekä paljon uusia oppeja.  Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokainen saa osallistua omien taitojensa mukaisesti. Opetus ja reseptit on mahdollista saada myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu myös näihin kursseihin

Villiyrttikurssi Sienikurssi

Opi tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään ruoaksi kelpaavia luonnonyrttejä. Kuulet:

  • miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä.
  • miten niitä kannattaa yhdistää ja mihin ruokiin
  • miten kasveja voi säilöä.
Alkaen 25 e / henkilö minimilaskutus 20 henkilöä

Avotulikokkikurssi

Kokkikurssi sisältää:

  • Ohjatun kokkikurssin avotulella valmistettavana merenrannalla
  • Reseptiikan
  • 3-ruokalajin menun
  • Menun nauttiminen
  • Menu valmistetaan aikakauden sadon mukaan lähi raaka-aineita käyttäen jokaiselle ryhmälle sopivaksi
alkaen 85 e / henkilö minimilaskutus 20 henkilöä

Karjalanpiirakka-kurssi

Karjalanpiirakkakurssin voit yhdistää mainiosti kokouspäivän muuhun antiin tai Tyky-päivän aktiviteetteihin. Kurssilla opitaan pulikan käyttö sekä täyttämään ja rypyttämään oikeaoppisesti perinteiset karjalanpiirakat. Lopuksi piirakat nautitaan suoraan uunista herkullisen munavoin kera.

alkaen 25 e / henkilö minimilaskutus 10 henkilöä

Kysy tarjousta kokkikursseista


Kokkikurssit sekä iltapäiväkerhot lapsille ja nuorille

Villa Apollon keittiömestari Piia Helenius opettaa lapsille ja nuorille leivontaa ja ruoanlaittoa myös eri kouluissa. Onko teillä tarvista iltapäivätoimintaan, jossa lapset oppisivat kokkaamaan itse alusta asti valmistaen? Kokkikouluissa valmistamme sekä suolaisia että makeita ruokia ja leivonnaisia. Kaikki herkut valmistamme puhtaista raaka-aineista ilman eineksiä. Kokkikoulussa lapset ja nuoret oppivat tunnistamaan ja käsittelemään eri raaka-aineita. Maustamaan ja valmistamaan ruokia sekä leipomaan suolaisia ja makeita leivonnaisia ja leipiä.

Tutustu myös näihin aktiviteetteihin

Katso

Saunomista

Katso

Maistelut


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland