EN | SV |

 

tulitaiteilija-rannalla

Luovaa ilmaisua- heittäytymistä ja eläytymistä erilaisiin tilanteisiin

Haluatko kokea toiminnallista ja vauhdikasta eläytymistä vieraisiin tilanteisiin ja erilaisiin ihmisiin? Ilmaisuriihessä puidaan työtilanteita ja elämän solmukohtia ilmaisutaidon keinoin. Ajatukset heitetään vakioratkaisujen ulkopuolelle (think outside the box). Savustetaan luovuus esiin itsestä ja omasta porukasta.

Ongelmanratkaisua

Heittäytymällä saatamme löytää itsestä voimavaroja ja keinoja, joiden avulla opimme luovaa ongelmanratkaisua, sopeudumme vallitseviin olosuhteisiin ja muutokseen. Löydämme keinoja suhteuttaa asioita ja ilmiöitä. Opimme murtamaan urautuneita ajatusmalleja tai liiaksi kapeutuneita elämänkuvioita. Heittäytymällä lisäämme sietokykyä ja kevennämme stressitaakkaa.

Koe luovuus yhdessä

Ilmaisun avulla voimme kokea itsessämme tunteita ja persoonallisuudenpiirteitä, joita ei aikaisemmin ole tunnistanut tai pystynyt kohtaamaan. Ryhmätilanteissa mahdollistuu myös työkavereiden luovuuden kohtaaminen, jakaminen, vuorovaikutus ja palautteen saaminen. Ryhmätilanteessa pääsee myös näkemään ja kokemaan, miten muut ajattelevat ja ratkovat pulmiaan.

Erilaiset ihmiset kokevat ilmaisun eri tavoin ja jokainen saa osallistua omien halujensa mukaisesti.

Varaa ryhmällesi aktiviteetit tästäWebdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland