EN | SV |

Melonta Turunmaan saaristossa

Oletko jo pitkään haaveillut kokeilevasi melontaa tai suunnitteletko jo hieman pidempää melontaretkeä?

Kajakista koet luonnon ainutlaatuisesta näkökulmasta. Pääset melomaan paikkoihin, joihin ei veneellä ole asiaa. Lähes äänettömästi liikkuva meloja voi päästä seuraamaan läheltä merilintuja tai hirven uintireissua saaresta toiseen.

Melontaa aloittelijoille ja kokeneille melojille

Aloittelijalle sopii kolmen tunnin melonta tyynellä säällä. Kokeneempi meloja voi pakata mukaan teltan ja lähteä hieman tuulisellakin ilmalla. Matkojen pituutta ja reittejä on helppo vaihdella. Saaristosta löytyy paljon hienoja reittejä ja katseltavaa sekä saarikohteita lähes loputtomiin.

Useamman päivän melontaretkelle

Kajakkiin voi pakata useamman päivän tavarat telttoineen ja ruokineen. Meiltä löytyy sekä yksikköjä että kaksikkokajakkeja. Vesien kylmetessä voi melontakautta pidentää lähes ympärivuotiseksi oikealla varustuksella.


Tutustu paketteihin

1-3 - tunnin melonta

Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat kokeilla melontaa tai haluat hetken nauttia luonnosta kaiken muun hälinän keskellä. Voit lähteä matkaan joko yksiköllä tai kaksikolla

  • pakettiin kuuluu lyhyt opastus melonnan alkeista.
  • melontavarusteet: Kajakki, läppäliivi, mela, kartta

Lisätunnit 5 e / alkava tunti

30 e / henkilö

12-tunnin melonta

12 tunnin melontapaketissa ehdit tutustumaan kauniiseen saaristoon rauhassa. Voit pakata mukaan eväät ja uimavaatteet. Näin pääset myös nauttimaan tauoista monissa luonnontilassa olevissa saarissamme. Voit lähteä matkaan joko yksiköllä tai kaksikolla

  • pakettiin kuuluu lyhyt opastus melonnan alkeista.
  • melontavarusteet: Kajakki, läppäliivi, mela, kartta

Lisätunnit 5 e / alkava tunti

50 e / henkilö

24- tunnin melonta

Tässä yli yön kestävässä paketissa koet melonnan lisäksi yöpymisen saaristossa. Ehdit nauttia liikunnan riemusta, upeasta saaristosta ja viettämään unohtumattomat hetket luonnon helmassa yöpyen. Voit lähteä matkaan joko yksiköllä tai kaksikolla

  • pakettiin kuuluu lyhyt opastus melonnan alkeista.
  • melontavarusteet: Kajakki, läppäliivi, aukkopeite, mela ja kartta

Lisätunnit 5 e / alkava tunti

80 e / henkilö

Koko viikon melonta

Koko viikon melontaretkellä ehdit näkemään ja kokemaan monenlaista. Voit yöpyä saarissa joko teltassa tai majoitusta tarjoavissa yöpaikoissa.

  • pakettiin kuuluu lyhyt opastus melonnan alkeista.
  • melontavarusteet: Kajakki, läppäliivi, mela, aukkopeite ja kartta

Lisätunnit 5 e / alkava tunti

160 e / henkilö

Saaristomeren lenkki

Saapuminen on aamupäivällä Villa Apolloon, joten ehditte nauttia koko päivän merellä. Paikan päällä on varusteiden läpikäynti sekä opastusta ennen lähtöä. Saaristomeren lenkki: Ensimmäisen päivän reitti vie teidät Pensarin saarelle. Perillä teillä on mahdollisuus saunoa ja uida. Illallisen nautitte viehättävässä rantaravintolassa. Toisena päivänä teillä on mahdollisuus meloa Gyttjan kylään. Päivän päätteeksi nautitte illallisen. Kolmas päivä vie teidät vehreiden maisemien ja kapeiden salmien läpi takaisin Villa Apolloon.

Pyydä tarjous

Levähdystauko kajakkiretkellä

Saaristomeren lenkki, 3 päivää

Kajakilla melominen on hauskaa ja rentoutuvaa eikä ollenkaan niin vaikeata kun ensisilmäyksellä voisi luulla. Retki soveltuu normaalikuntoiselle ja edellyttää hieman kokemusta. Lähtö tapahtuu Paraisilta, Villa Apollon rannasta, mistä tarvittaessa löytyy paikoitustilaa. Paraisille on myös päivittäin useita linja-auto yhteyksiä Helsingistä ja Turusta. Saapuminen on aamupäivällä Villa Apolloon, joten ehditte nauttia koko päivän merellä. Paikan päällä on varusteiden läpikäynti sekä opastusta ennen lähtöä. Ensimmäisen päivän reitti vie teidät Pensarin saarelle. Perillä teillä on mahdollisuus saunoa ja uida. Illallisen nautitte viehättävässä rantaravintolassa. Toisena päivänä teillä on mahdollisuus meloa Gyttjan kylään. Päivän päätteeksi nautitte illallisen. Kolmas päivä vie teidät vehreiden maisemien ja kapeiden salmien läpi takaisin Villa Apolloon. Tutustu muihin paketteihimme.  

Kysy lisää melontapaketeistamme


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland