EN | SV |

Vietä virkistysilta merenrannalla saunoen Turun saaristossa Paraisilla

Rentouttavat saunaillat vain oman porukan kesken Paraisilla Turun saaristossa

Kokous – ja tiimipäivän jälkeen kelpaa rentoutua saunoen ja polskutellen. Tilaussaunamme sopii loistavasti 10 – 30 henkilön ryhmille vietätte sitten polttareita, firman tapahtumia, syntymäpäiviä tai vaikka Tyky-päiviä. Rantahuvilan tunnelmallisissa saunatiloissa voitte viettää saunailtaa ja nauttia oleskelutilasta tulisijoineen.

Villa Apollossa Paraisilla voitte saunoa

  • puulämmitteisessä merenrantasaunassa
  • maailman ensimmäisessä kelluvassa savusaunassa
  • lämminvesipaljussa
  • kokea avannon rentouttavan vaikutuksen
  • virkistäytyä meressä uiden omassa rannassa
  • rentoutua ystävien kesken
  • Tarjota elämyksiä ulkolaisille asiakkaillenne

Merenrantasauna paljuineen kutsuvat nauttimaan saaristosta

15 m merenrannasta sijaitsevassa rantahuvilassa kelpaa nautiskella vaikka kokouspäivän jälkeen. Elämys- ja kokouspäivän ohjelman suunnittelua helpottaa, että miehet ja naiset voivat saunoa samanaikaisesti, sillä peseytymis- ja pukeutumistilat ovat erilliset molemmille sukupuolille. Saunat ovat yhteiset ja siellä lyödään löylyt perinteisesti puukiukaasta sekä savusaunan kiukaasta.

Villa Apollon väki varaa koko rantahuvilan ainoastaan yhdelle ryhmälle, joten voitte kylpeä aivan omassa rauhassa. Kylpijöitä hemmottelemassa on 8-10 hengen kuumavesipalju, jonka lämpimästä kylvystä voi nauttia vaikka tähtitaivaan alla.

Rantahuvilan isoa merenrantaterassia voi hyödyntää vilvoitteluun niin kesällä kuin talvellakin.

Villa Apollon henkilökunta huolehtii tilojen viihtyvyydestä koko illan ajan ja pitää puusijoissa tulen. Saunatilojen hintaan kuuluvat pesuaineet, pyyhkeet sekä laudeliinat.

Savusauna Parainen merenrannalla

 

Ainutlaatuisena erikoisuutena myös Maailman Ensimmäinen Kelluva Savusauna, josta pääsee suoraan pulahtamaan sekä mereen että talvisin avantoon. Saunapalveluista pääsee nauttimaan samanaikaisesti noin 30 vierasta.

Rohkeimmat saavat kokea avantouinnin ihanuudet ja esitellä suomalaista sisua myös ulkolaisille vieraille.

Savusauna Parainen Turku Saaristo

Saunan jälkeen voitte

Villa Apollon sauna Paraisilla Turun saaristossa. Nauti saunaillasta merenrannalla ystävien kesken paljussa, savusaunassa ja puuläämmitteisessä saunassa.

Kysy lisää saunailloista


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland