EN | FI |

Skapa en fin stämning till festen med sång, musik och dikter

Musik och dans

Musiken skapar en fin stämning och ökar trivseln på alla fester. Stämningen är på topp redan då gästerna anländer till festen och hör spelemannen spela på gården.

Bröllopsvalsen kan dansas ute på terrassen intill strandkanten. Dansbandet hinner bra med att förbereda sig och börja spela då bröllopsparet och gästerna anländer ner till stranden.

Det hör nästan till att firmans sommarfest ska ha dans på bryggan. I takt till musiken och i gott sällskap är stämningen på festen fin.

Både fest arrangören själv eller Villa Apollos personal kan organisera musikanter,dansband eller DJ till festen.


Allsång

Kanske blir födelsedagsfestens höjdpunkt den då musikanten sjunger låtar från den gröna ungdomstiden.

Få saker för gästerna samman lika bra som musiken gör. Allsång gör en glad. Ni kan välja olika sånger som t.ex. poplåtar, psalmer eller folkmusik. Om ni själva vill spela eller uppträda med egna låtar så går det också bra. Ingen behöver oroa sig över sin sångröst, utan det viktigaste är att sjunga tillsammans och ha roligt.

Dikter

De personliga dikterna på karelsk dialekt vaknar till liv då författaren på ett passionerat sätt framför dem. Bara vi får veta om det på förhand, så är det också möjligt att skriva om en välkänd sång på ett personligt sätt som passar tillställningen.Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland