EN | SV |

aura soma

Väriterapia – Aura Soma

Värit vaikuttavat meihin kaikkiin tiedostetulla tai tiedostamattomalla tasolla. Värien kanssa tekemisissä oleminen on kuin itsehoitoa. Samalla värit heijastavat meitä itseämme, tunteitamme sekä ajatusmaailmaamme.

Mitä päällä kun menen haastatteluun?

Miten pukeudumme ja miltä kotimme sisustus näyttää, tai vaikka mitä kukkia on puutarhassamme kertovat siitä, mitä asioita olemme läpikäymässä tällä hetkellä elämässämme ja mitä haluamme itsessämme vahvistaa.

Monilla on menneisyydessään eri värikausia, jotka toistavat tiettyjä värejä ja värien merkitykset kuvaavat erilaisia tunnetiloja.

Miten värit vaikuttavat

Olet varmaan myös kuullut sanonnat: ”näemme punaista”, ”olemme kateudesta vihreitä” ja ”sininen hetki”. Värit todella vaikuttavat meihin ja kuvaavat tuntojamme.

Väriterapialla ohjataan kohti harmoniaa, terveyttä ja sisäistä kehitystä. Nykypäivän stressin ja kiireen keskellä moni on kiinnostunut värien merkityksestä kehon, hengen ja mielen tasapainon saavuttamiseksi.

Ymmärrä paremmin työyhteisöä

Tyky-päivän, tiimipäivän tai kesäpäivän ohjelmana värit antavat mahdollisuuden tutustua itseesi ja työyhteisöösi värien vaikuttavalla tavalla. Värit auttavat ymmärtämään paremmin työyhteisöä ja myös jokaista yksilöä, samalla työilmapiiri vapautuu.

Rentoudu Villa ApollossaWebdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland