EN | SV |

Hedelmäinen mysli

Ainekset:

  • 5 dl  isoja kaurahiutaleita
  • 200 g pähkinäsekoitusta
  • 2 dl auringonkukansiemeniä
  • 2 dl kurpitsansiemeniä
  • 1 rkl kanelia
  • 0,5 dl vettä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl rypsiöljyä

Sekaan uunissa paahtamisen jälkeen:

  • 2 dl keltaisia rusinoita
  • 2 dl kuivattuja karpaloita
  • 2 dl pilkottuja pehmeitä taateleita

Mittaa hiutaleet, pähkinät, siemenet sekä kaneli kulhoon ja sekoita. Mittaa eri astiaan vesi ja sekoita siihen hunaja. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi. Kaada pikkuhiljaa nestettä hiutaleseoksen  päälle kokoajan sekoittaen.

Resepti jatkuu alla…

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Virkistäytymään Villa Apolloon ainoastaan oman ryhmän kesken

Tutustu

Ihanaa oloa äänimaljarentouksella

Tutustu

Rentoudu saunassa ja pulahda avantoon

Resepti jatkuu…

 

Pilko taatelit. Lisää jäähtyneen seoksen päälle ripotellen rusinat, karpalot sekä taatelit. Pakkaa mysli lasipurkkiin.

Nauti maidon, jogurtin tai mehukeiton kera. Voit myös tuunata puuron lisäämällä mysliä kaurapuuron päälle ennen nauttimista


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland