EN | SV |

Helppo lanttulaatikko soseesta

Ainekset:

  • 1 kg lanttusosetta
  • 2 dl kermaa/ kaurakermaa/ kookoskermaa
  • 1 dl korppujauhoja/gluteenitonta korppujauhoa
  • 2-4 rkl siirappia 1/2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1/2 tl jauhettua muskottia
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • 1 tl suolaa

Päälle:

  • Korppujauhoja
  • Voita

Valmista lanttusosetta löytyy joulunaikaan kaupan eineshyllystä. Muuna aikana voit löytää sen pakastealtaasta ja silloin sose tulee ensin sulattaa.

Respti jatkuu alla…

Mikäli kurssi olisi mukava juuri sinun ryhmällesi, niin ole yhteydessä yhteydenottolomaakkeella Villa Apollon keittiömestariin

Resepti jatkuu…

Mittaa kerma ja korppujauhot kulhoon ja turvota hetki. Voit käyttää ohjeessa hyvin myös gluteenitonta korppujauhoa. Lisää turvotetun seoksen sekaan lanttusose ja sekoita tasaiseksi. Lisää mausteet, sekoita ja tarkista maku. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle korppujauhoa. Tee halutessasi ruokalusikalla pieniä painaumia tasaisin rivein kuvioinniksi pinnalle. Lisää pieniä nokareita voita sinne tänne laatikon pinnalle. Paista 175 asteessa noin 1 tunti.    


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland