EN | SV |

 Runebergin torttu ala Villa Apollo

Ainekset:

  • 250 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3,5 dl korppujauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2tl leivinjauhetta

Kostutus:

  • Vesirommiseosta

Kuorrute:

  • Tippa vettä
  • Tomusokeria

Päälle:

  • Vadelmahilloa

 

 

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää jauhot. Laita taikina torttuvuokiin ja paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Resepti jatkuu alla…

Resepti jatkuu…

Kostuta tortut. Tee vedestä ja tomusokerista kuorrute, kunnes pursotettava tahna. Muotoile keskelle hillosydän ja pursota kuorrute ympärille.

Nämä tortut voit tehdä helposti myös gluteenittomiksi korvaamalla korppujauhon gluteenittomilla korppujauhoilla ja vehnäjauhon gluteenittomalla jauhoseoksella. Tortut voi halutessa kostuttaa omenamehulla tai jättää kokonaan ilman kostutusta ja ainoastaan koristella päältä.


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland