EN | SV |

Joulun raikas jälkiruoka- Glögikiisseli

Ainekset:

1 dl glögitiivistettä

1,5 dl vettä

Suuruste:

0,5 dl kylmää vettä

1 rkl perunajauhoja

Päälle:

Kermavaahtoa

Mascarbonea

Vaniljajäätelöä

Mittaa vesi ja glögitiiviste kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Mittaa kuppiin vesi ja sekoita joukkoon perunajauhot.

Lisää kiehuvaan nesteeseen ohuena norota perunajauhovettä, kunnes kiisseli sakeentuu. Sekoita kiisseliä kokoajan lisäyksen aikana, jotta kiisselistä tulee tasainen. Ota kattila pois levyltä ja kaada kiisseli annoskulhoihin.

Lusikoi kiisselin päälle halusi mukaan jäätelöä, kermaa tai tuorejuustoa.

 

 

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland