EN | SV |

Kanttarelli-tryffelipiirakka

Pohja:

  • 1 dl perunahiutaleita
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl öljyä
  • 1 dl kylmää vettä

Mittaa kuivat aineet taikinakulhoon ja sekoita. Lisää öljy ja vesi, sekoita nopeasti kiinteäksi taikinaksi. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille ( halkaisija 24 cm)

Täyte:

  • 1 l kanttarelleja tai kanttarelleja ja tatteja
  • 1 iso sipuli
  • 50 g tryffelitahnaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • juustoraastetta

Siivoa sienet ja pilko pieneksi pannulle. Laita sienet liedelle ja haihduta niistä nestettä pois. Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Lisää sipulit pannulle sienien kanssa vielä, kun hieman sienistä irronnutta nestettä jäljellä. Jatka kypsentämistä kunnes neste haihtunut kokonaan. Lisää tryffelitahna ja suola. Tarkista maku.

 

Sekoita kipossa kerma ja riko kananmunat joukkoon sekä ripaus suolaa.

Levitä sienitäyte piirakkapohjan päälle. Lisää kerma-munaseos ja ripottele pinnalle vielä hieman juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Lopuksi voit laittaa alalämmön päälle, jotta saat pohjasta ruskean.

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Lähetä kuukauden resepti minulle sähköpostitse


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland