EN | SV |

Alkukesän maukas ketsuppi raparperista

Ainekset

  • 6 isoa raparperinvartta
  • 6 tomaattia
  • 2 keltasipulia
  • 4 dl fariinisokeria
  • 3 tl suolaa
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 2 dl vettä

Mausteet pussukkaan

  • 2 laakerinlehteä
  • 2 kanelitankoa
  • 8 maustepippuria

Pese raparperin varret sekä pilko reiluiksi viipaleiksi. Pese ja pilko tomaatit lohkoksi. Kuori sipulit ja pilko reiluiksi lohkoiksi. Lisää kattilaan vesi, viinietikka, sokeri, suola sekä pilkotut ainekset.

Laita mausteet kaupan hedelmäosastolla myytävään  hedelmäpussiin. Sulje pussi.


Sekoita kattilan ainekset ja keitä, kunnes kasviksista alkaa irrota mehua. Lisää maustepussi joukkoon ja keitä kunnes kaikki kasvikset pehmenneet soseeksi.

Poista maustepussi ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi ketsupiksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja sokeria.

Näistä aineksista tulee noin 2 litraa valmista ketsuppia kesän grillijuhliin.

 

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Lähetä kuukauden resepti minulle sähköpostitse


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland