EN | SV |

Maukas raparperihillo

Aineet:

  • 7 dl pilkottuja raparperinpaloja
  • 0,5 dl vettä
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 tl kanelia

Pese ja pilko raparperit. Laita kattilaan ja lisää vesi. Vesimäärän kuuluu olla todella minimaalinen, jotta hillokkeesta ei tule liian löysää. Keitä raparperinpaloja miedolla lämmöllä, kunnes palaset hajoavat veteen. Lisää sokeri ja kaneli ja keitä vielä 5 minuuttia sekoitellen.

Kaada hillo kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi. Laita jäähtynyt hillo kylmään.

Hillo sopii mainiosti kesän kakkujen täytteeksi tai maustamattoman jogurtin seurana nautittavaksi.

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Kesä on juhlien aikaa - vietä yksilölliset juhlat Villa Apollossa

Tutustu

Syntymäpäivät ja häät saaristossa

Tutustu

Tasokkaat tarjoilut juhliinne


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland