EN | SV |

Syksyinen puolukkapiirakka

Taikina:

  • 300 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 9 dl vehnäjauhoja
  • 6 tl leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon ja sekoita. Lisää jauhot.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi.


Täyte

  • puolukoita
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl sokeria
  • 100 g voita

 

Sekoita huoneenlämpöiseen voihin sokeri ja kaurahiutaleet.

Punaposkiset puolukat lähimetsästä

Lisää pohjan päälle puolukoita oman maun mukaan ja ripottele päälle kaurapäällyste.

Paista 175 asteessa noin 45 min tai kunnes piirakka kypsä. Voit lopussa paistaa piirakkaa alalämmöllä, jotta pohjasta tulee rapea.

Lähetä kuukauden resepti minulle sähköpostitse


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland