EN | SV |

Raikas mustaherukka punakaalisalaatti

Ainekset:

  • 1 kokonainen Punakaali
  • 3 dl tuoreita tai pakastettuja mustaherukoita

Marinadi:

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 3 rkl omenaviinietikkaa

Suikaloi punakaali ohueksi veitsellä tai monitoimikoneella ja laita kaalisilppu kannelliseen astiaan.

Sekoita marinoidin ainekset ja kaada kaalisuikaleiden päälle. Lisää mustaherukat ja sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Anna salaatin maustua ja kaalin marinoitua 2 – 3 päivää.

 

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Kokkikursseja ryhmille koronaturvallisesti

Tutustu

Avotulikokkikurssi

Tutustu

Karjalanpiirakkakurssi


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland