EN | SV |

Härkäpapuvohvelit

Ainekset:

  • 3 dl vettä
  • 1 dl Karviaisten tilan karkeaa härkäpapujauhoa
  • 1 dl tattarijauhoja
  • 2 munankeltuaista
  • 2 munanvalkuaista
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisäksi:

  • Savumuikkuja
  • Kovaksi vatkattua smetanaa
  • Pikkelöityä punasipulia
  • Salaattia

Valmistus:

Mittaa kulhoon vesi ja sekoita joukoon jauhot kokoajan vispaten. Lisää suola, öljy sekä munankeltuaiset. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.

Vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi ja yhdistä varovasti nostellen taikinan joukkoon.

Kuumenna vohvelirauta ja voitele se sulatetulla voilla. Kaada kauhallinen taikinaa vohveliraudalle ja paista rapean ruskeaksi.

Nauti vohvelit lämpiminä ja rapeina suolaisten ja makeiden täytteiden kera oman mielesi mukaan.


Huom! Härkäpapujauhon koostumus / karkeusaste voi vaihdella eri valmistajan mukaan. Tarkista taikinan paksuus ennen paistoa. Taikinan oikea koostumus on suhteellisen paksua.

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Rentouttavaa ohjelmaa ryhmille ympärivuotisesti

Tutustu

Saunaretriitit

Tutustu

Äänimaljarentoutus


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland