EN | SV |

Suolaiset joulutortut

Ainekset:

Torttutaikinaa

Kylmäsavulohta /kylmäsavustettua poroa

Maustamatonta tuorejuustoa

Tilliä

Sulata torttutaikinalevyt pellillä leivinpaperin päällä. Jaa levyt puoliksi ja leikkaa neliöihin kulmiin viillot, jotta saat tehtyä tähtitorttuja. Taita joka toinen sakara keskelle ja paina huolellisesti. Tortut paistetaan ilman täytettä, joten huolellinen painaminen on tärkeää, ettei torttu avaudu paistamisen aikana.

Paista uunissa 200 asteessa kauniin ruskeaksi. Jäähdytä.

Ota kahdella lusikalla tuorejuustoa keskelle ja laita kalaa tai lihaa päälle ilmavasti. Ripottele päälle tuoretta tilliä tai persiljaa.

 

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland