FI | SV |

Tosi hyvä konjakkipikkuleipä

Taikina

  • 200g voita
  • 1dl sokeria
  • loraus konjakkia
  • 4½dl jauhoja

Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää loraus konjakkia ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.  Lisää jauhot ja sekoita kunnes taikina muovautuu tasaiseksi palloksi. Anna taikinan levätä muutama minuutti ennen leipomista.


  • Ripottele leivintasolle vehnäjauhoja.
  • Ota 1/3 osa taikinasta ja kauli tasaiseksi levyksi (paksuus n. 3 mm).
  • Ota muotilla kuvioita ja irrota kuviot lastaa apuna käyttäen.
  • Laita pikkuleivät pellille, jossa leivinpaperi.
  • Paista konjakkipikkuleipiä 175 asteessa noin 8 min. tai kunnes hennon ruskeita.

Vaihtelua saat erilaisilla muoteilla. Tässä kuvassa olen käyttänyt lumihiutale muottia.

 

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland