EN | FI |

Ordna dina minnesvärda fester på det mest fantastiska feststället i Pargas- Åbolands skärgård

Villa Apollo erbjuder möjligheter att ordna mångsidiga, privata tillställningar och fester året runt. I den vackra skärgårdsmiljön kan du fira oförglömliga bröllop, utexaminerings- och födelsedagsfester, konfirmationer samt företagens sommarfester. Det är viktigt för oss att värdparet och gästerna får njuta fullständigt av sin speciella dag. Därför vill vi ordna en bekymmersfri tillställning, så att ni inte behöver oroa er utan kan njuta i lugn och ro. Er festdag är er speciella och unika tillställning och därför tar vi ansvaret över serveringen, dekorationerna, städningen och organiserandet. Ni kan lugnt lämna över ansvaret till oss.

Festutrymmen

I huvudbyggnadens sal där en ny renässansisk anda råder, skapas unika möjligheter för olika slags fester och tillställningar. De väluttänkta detaljerna bidrar till en lyckad helhet. Den historiska miljön ger våra gäster minnesvärda och speciella upplevelser.

Catering

Till festdagen serverar vi köksmästarens välsmakande festmåltid. Vi planerar gärna menyn tillsammans med fest arrangören. Tillsammans kan vi skräddarsy en meny som passar fest temat och med säsongens råvaror. Det är bra att meddela om specialdieter redan i början av menyplaneringen, så att allas behov blir mötta på ett tillfredsställande sätt. I vår beställningsrestaurang lagar vi all mat från början till slut, enligt era önskemål och med säsongsenliga råvaror. Villa Apollo har utskänkningstillstånd. Vi väljer således passande viner och alkoholdrycker till menyn. Ta kontakt med oss så ordnar vi er fest på ett professionellt och yrkesvant sätt.

Ordna oförgömliga fester i Pargas skärgård


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland