EN | FI |

Att laga mat tillsammans är en autentisk upplevelse

Letar ni efter en aktivitet som passar alla oberoende av kön, ålder eller kondition? En matlagningskurs är ett avslappnande sätt att hålla möten, komma ihåg ens sammarbetspartners på eller spendera födelsedagen med familj och vänner.

Under matlagningskursen vid öppen eld tillreder vi en 3-5 rätters meny för hela gruppen där vi använder säsongsenliga råvaror. Varje matlagningskurs kulminerar i en gemensam måltid som deltagarna själva tillrett.


En matlagningskurs vid öppen eld och vid strandkanten är verkligen en speciell upplevelse

Matlagningskursen ger en omfattande upplevelse, en smaklig måltid och man lär sig något nytt. Maten tillreds i små grupper och var och en deltar enligt egen förmåga. Undervisningen och recepten kan fås på svenska och engelska

Kursen innehåller

  • Köksmästaren introducerar mat temat och de utvalda råvarorna
  • Meny med kursens maträtter
  • Recept till alla maträtter på menyn
  • Kursen räcker ca. 3-4 timmar
  • Pris från 85 e / person min 20 personer

Bekanta dig också med de här kurserna

Kurs i vilda växter & örter

Lär dig känna igen, plocka och hantera ätbara vilda växter och örter.

Du lär dig bland annat:

  • Hur man behandlar vilda växter före man äter dem
  • Hur man kombinerar dem till olika maträtter
  • Hur man lagrar dem
  • Hur man behandlar vilda växter före man äter dem
  • Hur man kombinerar dem till olika maträtter
  • Hur man lagrar dem
Från 25 e / person min 20 personer

Bakning är terapi

Hur härligt doftar inte färska bullar direkt från ugnen?

Är din favorit kanelbullen, smörbullen eller syltbullen?

Mötesdagen får en trevlig paus med en avslappnande bakningsstund

Bullarna blir godare då man bakat dem själv och de går utmärkt ihop med eftermiddags kaffet

Från 15 e / person min 20 personer

Kurs i karelska piroger

Kursen i hur man gör karelska piroger kan kombineras med konferensdagen eller som aktivitet till TYKY- dagen.

På kursen lär vi oss att hantera kavel, samt fylla och vika ihop de karelska pirogerna  på ett traditionellt sätt.

Som avslutning får vi avnjuta pirogerna direkt från ugnen, tillsammans med en röra av ägg och smör.

Från 25 e / person min 20 personer

Fråga offert


Finska kockkurser och eftermiddagsklubbar för barn och unga.

Villa Apollon keittiömestari Piia Helenius opettaa lapsille ja nuorille leivontaa ja ruoanlaittoa myös eri kouluissa.

Onko teillä tarvista iltapäivätoimintaan, jossa lapset oppisivat kokkaamaan itse alusta asti valmistaen?

Kokkikouluissa valmistamme sekä suolaisia että makeita ruokia ja leivonnaisia. Kaikki herkut valmistamme puhtaista raaka-aineista ilman eineksiä.

Kokkikoulussa lapset ja nuoret oppivat tunnistamaan ja käsittelemään eri raaka-aineita. Maustamaan ja valmistamaan ruokia sekä leipomaan suolaisia ja makeita leivonnaisia ja leipiä.

 

Dessa intresserar dig säkerligen

Läs vidare

Bastu

Läs vidare

Tasting


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland