EN | FI |

Klippyoga som program för rekreationsdagen

Yoga är en process som lär dig självkännedom och uppmuntrar oss till att utveckla oss själva. Det främjar vår hälsa att utöva yoga. Syftet är att med hjälp av yogan uppnå inre tillväxt och ett helhets välmående.

Ordet “YOGA” är sanskrit och betyder “att förena”. Man syftar på kontakten med den egna kroppen, sinnet och andningen samt den sociala kontakten till andra människor.

Mot ett rofyllt sinne

Genom yoga övningarna finner vi ett rofyllt sinne och en kropp i balans. När vi är i harmoni med oss själva påverkar det positivt vårt förhållande till andra människor.

Yoga övningar kan man anpassa efter den egna konditionen, åldern och fysiken. Genom yoga lugnar vi vårt sinne och ger avslappning åt kroppen, dessutom bygger vi upp vår kondition och lindrar vissa krämpor.

Att förena kroppen och sinnet

Kroppen reagerar på de allra minsta förändringar i vår sinnestämning och sinnet speglar kroppens tillstånd. Genom yogaövningar kan vi uppnå balans i kroppen, vilket också påverkar positivt på sinnets balans. Sinnet, kroppen och andningen verkar tillsammans för att uppnå harmoni och balans. Att praktisera yoga kan främja vår hälsa samt vårda den. En kropp i balans har också en bra motståndskraft.

Låt oss skapa dig perfekta paketet


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland