EN | FI |

Vad du än vill ordna för festligheter – på Villa Apollo i Pargas finns det möjligheter för allt

Planerar du personalens rekreationsdag, konferens med kunder, TYKY-dag eller ett roligt team program?

På Villa Apollo hittar du det bredaste sortimentet av aktivitetet i den Åboländska skärgården

Målet under rekreationsdagen är att främja personalens välmående på ett mångsidigt sätt och höja lagandan. TYKY -och rekreationsdagen ger personalen en chans att lära känna varandra och spendera tid tillsammans i en trevlig atmosfär. En framgångsrik rekreationsdag skapar fina minnen, höjer teamkänsla och förbättrar atmosfären på jobbet. Den förhöjda lagandan  som skapas här leder till att personalen jobbar bra och effektivt tillsammans. På Villa Apollo finns det ett brett sortiment av aktiviteter som kan göras utomhus i skogen, på havet eller vid stranden. Också inomhus finns det många olika sysselsättningar att välja mellan. Enligt undersökningar som gjorts bidrar utomhus aktiviteter och motion  till  sänkta stressnivåer och att kropp och sinne kopplar av mer.

Bekanta dig

Kayakpaddling i innerskärgården

Villa Apollos läge mellan ytter- och innerskärgården är perfekt med tanke på att även nybörjare kan ge sig ut i litet blåsigare väder. Man kan färdas rätt så långt i lä genom innerskärgården.

Den mer erfarna kayakpaddlaren kan paddla ivägi motsatt riktning mot öppna fjärdar.

Bekanta dig

Kockkurs vid öppen eld

En kockkurs är ett perfekt sätt att spendera en kväll tillsammans. Att spendera en dag vid öppen eld intill grytor och kastruller, utvecklar vår matlagningskunskap och kreativitet samt förhöjer lagandan.

Det är ett bra sätt att göra något nytt och spännande. Eller varför inte överraska födelsedagsbarnet med en kockkurs?

Bekanta dig

Provsmakningar

Överraskande upplevelser och insikter kan man få av en guidad provsmakning. Även lekfulla gissningstävlingar med t.ex. vin, konjak,whisky, champagne, öl och speciell choklad.

Bekanta dig

Klippyoga

Yoga är en över tusenårig gammal källa till hälsa, välmående och bra självkänsla. Yoga främjar den andliga tillväxten såväl som ett holistiskt välmående.

Bekanta dig

Färgterapi

Färger smeker och vårdar, men också irriterar och upprör. Våra färgperioder växlar i takt med att våra människorelationer och livssituationer ändras.

Aura Soma färgterapi är en bra kraft resurs skolning för välmående på jobbet t.ex för de som jobbar inom vård.

Då man i grupp stillar sig inför färger och undersöker vad de förmedlar stärker man gruppens samhörighet och också varje enskild individ.

Bekanta dig

Bastu - Rökbastu - Balja

Vår rymliga hetvattens badtunna med utrymme för 8-10 personer, är ett utmärkt sätt att skämma bort sig själv och njuta i under sjärnklara kvällar.

Pröva också på Världens Första Flytande Rökbasu. Man kan ta ett dopp i havet direkt från bastun både sommar och vinter.

Bekanta dig

Uttrycka sig kreativt

Vi testar på att leva oss in i ovana situationer tillsammans med olika människor på ett praktiskt och fartfyllt sätt. Vi löser upp knutar i arbetssituationer och i livet med hjälp av kreativt uttryck.

Bekanta dig

Mindfullness -Stresshantering

Mindfulness handlar om att stilla våra tankar och känslor med hjälp av olika lätta övningar. Mindfulness är sinnesnärvaro. Med hjälp av olika övningar lär vi oss att acceptera våra tankar och känslor och att vara mer medvetet närvarande i våra liv.

Bekanta dig

Seglats i skärgården

Under seglatsen får du styra båten och delta i uppgifterna ombord. Om du tycker bättre om att bara ta det lugn och njuta av de vackra vyerna, så går det också bra.

Bekanta dig

Fisketur

På fisketuren använder vi oss av kastspö och trolling teknik. För de som vill testa på flugfiske efter gädda, spinnfiske efter gädda och gös eller vertikalt jiggfiske går det också bra.

Bekanta dig

Lagtävlingar

I lagtävlingarna löser man olika uppgifter som kräver snabbhet, kvickhet, samarbetsförmåga och en bra laganda.

Bekanta dig

Klangskålsavslappning för grupper

Skålarnas toner och ljudvågor gör det lättare för både kroppen och sinnet att slappna av – att släppa tankeflödet och spänningar.

Be om offert för de olika aktiviteternaWebdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland