EN | FI |

Unik inkvartering vid havet för grupper av

4-12 personer i den Åboländska skärgårdsstaden Pargas

Vi erbjuder inkvartering med hotell standard intill havet i Pargas

I Villa Apollos idylliska och hemtrevliga villa kan du spendera natten vid havet i skärgårdsmiljö. Ni kan koppla av i våra hemtrevliga och personligt inredda rum. Havet och den lugna atmosfären ger er garanterat en trevlig semester och bra nattsömn. De vackra rummen är olika till storlek (ca. 9 kvadrat) och är inredda med fina gamla möbler och föremål.

Övernatta i Pargas- nära Åbo

Det här charmiga inkvarteringsstället ligger endast en kort bilfärd från Pargas centrum och 35km från Åbo. Övernattningsvillan är belägen på gården nära huvudbyggnaden. De stämningsfullt inredda rummen har alla enskilda och moderna dusch och wc utrymmen. Det är mycket möjligt att ni förlänger er vistelse, eftersom det känns som hemma här… Våra hemtrevliga rum i skärgårdsmiljö är högklassig inkvartering året runt. Villa Apollo har 4 stycken dubbelrum. Totala antalet sovplatser är för 12 personer. Villa Apollos beställningsrestaurang tillreder minnesvärda måltider av närproducerade råvaror.

Tilläggsservice; Bastu, middag och aktiviteter

Under semestern får ni njuta av god mat och skämma bort er själva i strandbastuns uppfriskande bad. Eller varför inte välja någon av våra många utomhus aktiviteter och spendera tid tillsammans i naturen. Ni kan säkert hitta ett passligt semesterpaket från våra erbjudandet. Det är också möjligt att skräddarsy ihop ett enligt era önskemål.

Avkopplande miljö och en god nattsömn

I våra vackra och hemtrevliga rum sover ni gott. Dubbelrummen har alla egen dusch och wc. Det ingår ett gott närproducerat morgonmål samt handdukar och sängkläder i priset.  Som tilläggsservice har vi en vedeldad bastu vid stranden som vi värmer åt er för två timmar. På Villa Apollos gård kan man koppla av genom att läsa, spela eller umgås. Ni kan också hyra kajak och åka på kajak utfärd. Omårdet har många vandringsmöjligheter. Sattmarks naturstig och Lennholmens naturskyddsområde finns nära till hands. Läs mer om naturskyddsområdet.


Semesterpaketer gäller mellan 1. april – 31. oktober


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland