EN | FI |

 

tulitaiteilija-rannalla

Uttryck dig kreativt – Njut och våga leva dig in i olika situationer

Vill du testa på att praktiskt och livfullt kasta dig in i ovana situationer med olika människor? Vi löser upp knutar i arbetssituationer och i livet med hjälp av kreativt uttryck. Vi tänker utanför ramarna (think outside the box). Vi tar fram kreativiteten i oss själva och vår grupp.

Problemlösning

Genom att ge oss hän och släppa loss kan vi finna styrka i oss själva och lära oss kreativ problemlösning. Vi lär oss att anpassa oss till de rådande omständigheterna och till förändring. Vi hittar lösningar på hur vi förhåller oss till människor och situationer. Vi lär oss att bryta oss ur inrutade tankemönster och ett trångsynt tankesätt. Genom dessa övningar ökar vi toleransen och lättar på vår stressbörda.

Upplev kreativitet tillsammans

Med hjälp av kreativt uttryck kan vi uppleva sådana känslor och personlighetsdrag som vi tidigare inte har känt eller velat ta itu med. Tillsammans i grupp, observerar man även kollegans sätt att använda-, dela-, möta- och ge respons på kreativitet. I grupp situationer kan man också se och uppleva hur andra tänker och löser problem.

Alla upplever kreativitet olika och man deltar enligt eget tycke.

Boka aktiviteter härWebdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland