EN | FI |

Information om Villa Apollos verksamhet

Villa Apollo är ett mångsidigt konferens,- och festställe i Pargas i den Åboländska skärgården

Villa Apollo ordnar konferensdagar, unika fester som bröllop och födelsedagar.Vi betjänar våra grupper med fullständig service.

Våra utrymmen är en kombination av gamla fina salar med historisk prägel, samt nyare utrymmen med skärgårdsanda.


Vi på Villa Apollo har satsat på att kunna erbjuda dig mångsidiga aktiviteter. Hos oss finner du skärgårdens bredaste sortiment av fritidsaktiviteter.  Vare sig det gäller program för rekreationsdagen, TYKY-dagen, konferensdagen eller festen, så har vi något att erbjuda.

Du kan ladda batterierna och få ny energi till arbetet genom stresshantering och färgterapi. Du kan ha olika smakprovningar eller tillreda en meny vid öppen eld. Motion och rörelse får du genom en kajak utfärd eller yoga utomhus. Det finns många alternativ av aktiviteter så varje grupp hittar garanterat något som passar dem.


Bastun och havet är väsentliga delar i den finska skärgårdskulturen. Villa Apollos gäster kan välja mellan många olika bastu möjligheter. Du kan njuta av den milda värmen i Världens Första Flytande Rökbastu, för att sedan ta ett dopp i havet både sommar som vinter. Du kan också njuta av stämningen och den välgörande värmen i vår utomhus badtunna.

Villa Apollo är ett litet entreprenör drivet familjeföretag som betjänar sina kunder från början till slut med hänsyn till kundernas önskemål. Vi tar emot grupp bokningar året runt. Piia Helenius är Villa Apollos värdinna.

Följ med livet i Villa Apollo via nyhetsbrevet


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland