EN | SV |

Tietoa Villa Apollon toiminnasta

Villa Apollo on monipuolinen kokous- ja juhlapaikka Paraisilla Turunmaan saaristossa

Villa Apollossa voi järjestää täyden palvelun kokouspäiviä sekä uniikkeja juhlia aina syntymäpäivistä hääjuhliin.

Tiloissamme yhdistyvät niin historialliset vanhat salit kuin uudet saaristohenkiset tilat.


Villa Apollossa ollaan haluttu satsata monipuolisiin aktiviteetteihin. Meiltä löytyykin saariston laajin valikoima vapaa-ajan toimintaa niin virkistyspäiviin, TYKY-päiviin, kokouspäiviin kuin juhliin. Uusia voimavaroja työpaikalle voitte saada stressinhallinnasta tai väriterapiasta. Voitte herkutella erilaisten maisteluiden kera tai valmistaa menun avotulella. Jäsenet saavat liikettä melontaretkellä tai kalliojoogassa. Vaihtoehtoja löytyy useita ja varmasti jokainen ryhmä löytää sopivaa ajanvietettä tapahtumaansa.


Sauna ja meri kuuluvat olennaisena osana suomalaiseen saaristokulttuuriin. Villa Apollossa vieraita hemmotellaan monipuolisin saunapalveluin. Voitte nauttia Maailman Ensimmäisen Kelluvan Savusaunan lempeistä löylyistä, pulahtaa mereen sekä kesä- että talviaikaan sekä tunnelmoida lämminvesipaljun hyväilevässä lämmössä.

Villa Apollo on yrittävävetoinen pieni perheyritys, jossa palvellaan asiakasta alusta alkaen ryhmän toiveet huomioiden. Olemme auki ympärivuotisesti tilauksesta ryhmille. Villa Apollon emäntänä toimii Piia Helenius.

 

Seuraa Villa Apollon toimintaa tilaamalla uutiskirjeemme


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland