EN | SV |

Kalliojoogaa hyvinvointipäivien ohjelmaksi

Jooga on menetelmä, jonka avulla oppii tuntemaan ja kehittämään itseään ja harjoituksilla voi edistää hyvää terveyttä. Joogan avulla tähdätään ihmisen henkiseen kasvuun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Sana YOGA on sanskritin kieltä ja merkitsee yhteyttä. Tällä tarkoitetaan yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen sekä sosiaalista yhteyttä muihin ihmisiin.

Kohti levollista mieltä

Joogaharjoituksissa löytyy levollinen mieli ja tasapainoinen keho. Kun on sopusoinnussa itsensä kanssa, heijastuu se myös ihmissuhteisiin.

Joogaharjoituksia voi tehdä omasta kunnosta, iästä tai fyysisestä rakenteesta riippumatta. Joogassa keho ja mieli rentoutuu ja lisäksi se lisää fyysistä kuntoa tai tuo lievitystä joihinkin vaivoihin.

Kehon ja mielen yhteys

Mieli ja keho reagoi pieneenkin mielen liikkeeseen ja mieli heijastelee kehon olotilaa. Harjoituksilla voidaan saavuttaa fyysinen tasapaino, joka vie kohti mielen tasapainoa.  Mielen, kehon ja hengityksen avulla saatetaan tasapaino ja sopusointu. Joogaharjoituksilla voi edistää ja vaalia myös hyvää terveyttä. Oman kehon tasapainon tila merkitsee hyvää vastustuskykyä.


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland