Blinien monipuoliset täytteet
Täyte 1.
- pieneksi hakattua sipulia
- smetanaa
- mätiä (lohen, muikun, siian, mateen)
Kuori ja pilko sipuli hyvin hienoksi silpuksi. Halutessasi voit käyttää sipulia kattilassa pikku hetken pienessä vesitilkassa, näin sipuli voimakkain maku taittuu.
Tarjoa blini smetanan, sipulisilpun sekä mädin kera.
Täyte 2.
- Kylmäsavustettua lohta tai siikaa tai silakkaa
- smetanaa
- sipulia
- tilliä
Poista kaloista nahka ja pilko pieneksi silpuksi. Kuori ja hienonna sipuli. Halutessasi voit käyttää sipulia kattilassa pikku hetken pienessä vesitilkassa, näin sipuli voimakkain maku taittuu. Hienonna tilli silpuksi.
Lisää smetanan joukkoon pilkottu kala, sipuli ja tillisilppu. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippurirouhetta.
Tarjoa kalatahnaa blinien kanssa.
Täyte 3.
- suolakurkkuja
- hunajaa
Pilko suolakurkku pieniksi kuutioksi.
Laita blinin päälle pilkottua suolakurkkua ja juoksevaa hunajaa.