EN | SV |

Katajanmarjalohi

Ainekset:

  • Lohta 1 kg
  • 2 rkl katajanmarjoja

Mausteliemi:

  • 5 dl vettä
  • 1,5 dl väkiviinaetikkaa
  • laakerinlehti
  • 1 rkl kokonaisia maustepippureita
  • 2 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa

Laita mausteliemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä liemi.

 

Resepti jatkuu alla…

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen

Nauti juhlista ystävien kanssa Villa Apollon merellisessä ympäristössä

Tutustu

Täyden palvelun juhlat

Tutustu

Saunasynttärit

Resepti jatkuu

Viipaloi lohi ja aseta kalakerros lasiseen vuokaan.

Murskaa katajanmarjat ja ripottele kalojen päälle. Kaada osa jäähtyneestä liemestä kalojen päälle. Lisää toinen kerros kalaa ja ripottele päälle loput katajanmarjat sekä kaada liemi.

Laita vuoan päälle kelmu ja vie kala maustumaan jääkaappiin. Anna maustua seuraavaan päivään.

Nauti uusien perunoiden ja saaristolaislimpun kera.

Lisää Juhannukseen sopivia reseptejä

Katso

Saaristolaislimppu

Katso

Mansikka bruschetta

Seuraa Villa Apollon toimintaa tilaamalla uutiskirjeemme


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland