EN | SV |

Kuha ceviche

Ainekset:

  • 500 g kuhafileitä tai muuta vaaleaa kalaa esim. ahventa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 3 limen mehua
  • 1 pieni sipuli / punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • puolikas punainen paprika
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Fileroi tuore kuha ja poista kylki- sekä pystypiikit. Pilko kala tasakokoisiksi kuutioiksi.

Laita kalat kulhoon. Ripottele kalan päälle suola ja ruokosokeri sekä purista limen mehut, sekoita.


Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese paprika ja pilko pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Lisää kaikki kalojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran. Maista ennen tarjolle menoa kalan kypsyys sekä suola-happo tasapaino.

Tarjoile tortillasipsien kanssa

Myös näitä herkkuja pääset maistamaan vierailessasi Villa Apollossa. 

Varaa päiväsi tästä Ota Yhteyttä Villa Apollon väkeen


Webdesign, Social media & Marketing
Codeberry Finland