Tatti Flammkuchen-Liekkipizza
Pohjan ainekset:
- 3,5-4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1,5 dl vettä
- 3 rkl oliiviöljyä
Täyte:
- Tatteja tai muita luonnonsieniä tai vaihtoehtoisesti esim. tuoreita herkkusieniä kaupasta
- Sipulia
- Suolaa
- Voita
- Mustapippuria
- Smetanaa
- Koristeeksi ketunleipää
Valmista ensin täyte. Siivoa sienet ja viipaloi tatit. Paista kuivalla teflonpannulla molemmin puolin pienissä erissä ja siirrä odottamaan kulhoon. Kuori ja pilko sipuli hienoksi. Kun kaikki tatit ovat saaneet kauniin ruskean värin, lisää kaikki paistetut tatit takaisin pannulle. Lisää nokare voita ja hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli kuullottunut. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Tarkista maku. Anna seoksen jäähtyä.
Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen alalämmölle ja jätä uuniin paistopelti.
Resepti jatkuu alla…